Joulu on taas jo jäämässä tältä vuodelta taakse ja tässä vaiheessa pitää osoittaa kiitoksia nuket-listan joulukalenteri parilleni Wooperille. Oli kyllä tosi jännää availla hänen kalenterinsa luukkuja ja onnesta ymmyrkäisenä ihastella miten taitava hän onkaan! Kiitos siis vielä kerran! Kuvia häneltä saamistani ja itse hänelle lähettämistäni yllätyksistä löytyy Wooperin blogista. Olen edelleen hyvin kameraton ja tietokoneton eli ei ole oikein noita mahiksia tätä blogia niin ahkeraan päivittää kuin haluaisin. Synttärilahjoista on saatu kuvat otettua (nyt jo :)) eli niitä voi mahdollisesti joskus lähitulevaisuudessa olla näkyvissä. Toivottavasti ainakin ennen kuin uuden synttäriswapin paketit mulle tulee :)

Niin ja kiitos tietysti Saanalle kivasta joulukalenterista. Hänen kanssaan vaihdoimme kalenterit tänäkin vuonna kaikkien listojen ulkopuolella :)

                            animals.gif

Kokeilen jos löytäisin jonkun uuden kivan pohjan, saattaa siis tässä vielä ulkoasu muuttua kun olen taas muutaman päivän päästä takaisin koneen äärellä.