Saana kävi viime viikolla kylässä ja mukana oli myös Helmi Sylvia Mesikämmen. Helmi Sylvialla oli mukanaan tuliaisia omasta puutarhasta, monta mehevän näköistä kurpitsaa :)

923592.jpg

 

Perheen voimin esiteltiin tyhjyyttään ammottavaa taloa:

923580.jpg

"Sähkömiestä olemme odotelleet jo monta viikkoa, tuntuvat olevan kovin kiireisiä" toteaa isä Untamo. Äitinalle Alli on jo kovasti miettinyt sisustusta, mutta tapettien valinta tuottaa kovasti pään vaivaa: "Vaihtoehtoja kun on niin paljon".

 

Helmi Sylvia ja Untamo ovat sisaruksia, tässä he yhdessä miettivät sopivaa lattiamateriaalia olohuoneeseen:

923622.jpg

Helmi Sylvia kyllä tietää miten rankkaa remontointi on. Onhan hänen miehensä Väinö Oskari remontoinut Mesikämmenien taloa jo hyvän aikaa :)

 

 

"Kumpa jo ensi kesänä voisimme hyvällä omalla tunnolla viettää täällä terassilla kunnon grillijuhlat. Jos talo on sisältä valmis heinäkuussa, niin kutsumme teidät koko perheen voimin juhlimaan", nauraa Untamo.

923633.jpg

 

Tässä vielä kuva talosta tyhjillään.

923640.jpg

Huonejärjestys on suurinpiirtein mietitty ja väliseinät melkolailla kohdillaan. Alakertaan on tulossa keittiö ja kylpyhuone. Yläkertaan olohuone ja vanhempien makuuhuone ja vintille kaksi lastenhuonetta. Tuonne lisäsiipeen on kai tulossa joku yhdistetty ruokahuone/kirjasto systeemi. En ole ihan varma vielä mitä sinne ilmestyy, suunnitelmat kun on kovin muuttuvaisia :) Remontti lähtee käyntiin jahka saan itsestäni irti, on tuo koulussa käynti melko voimat vievää puuhaa. Illalla on monesti niin väsynyt ettei saa itsestään mitään irti ja tulee vaan sohvalla röhnötettyä. No mutta se että sain tuon talon edes tyhjäksi kaikesta pikku sälästä on ollut jo melkoinen edistysaskel omalla mittapuullani ;D