Näitä meemejä on vähän jokaisella omassa blogissaan ja monet ovat haastaneet ne joita ei ole haastettu joten otan haasteen vastaan :)

1. Olen maalaistalon kasvatti ja vaikka nykyään asunkin kaupungissa kaipaan kovasti takaisin luonnon helmaan, jonnekin missä ei tarvitse hikoilla pienessä kerrostalo asunnossa kesä helteellä ja kuunnella kiviporan ääntä (saa minut raivon partaalle)

2. Rakastan eläimiä ja suosikkeihini kuuluvat kissat ja lehmät.

3. Olen kovasti sosiaalinen ihminen ja tykkäät tehdä asioita ystävieni kanssa, mutta välillä alkaa ahdistaa ja haluan olla ihan yksin kaikessa rauhassa. Silloin ottaa päähän jos joku koittaa ottaa yhteyttä tavalla tai toisella.

4. Pidän leipomisesta ja ruuanlaittokin menettelee mutta vihaan tiskaamista. Siksi varsinkin leipominen on todella vähäistä. Ruokaa nyt on vähän pakko laittaa että jaksaa ;)

5. Kun syvennyn johonkin tekemiseeni, useimmiten askerteluun, menetän kokonaan ajantajun ja saatan jatkaa yömyöhälle asti. Tuolloin unohtuu myös herkästi syöminen ja välillä sitä onkin jo ihan horkassa kun on saanut tekemisensä valmiiksi ja vapisevin käsin koettaa etsiä jotain murkinaa masuun.

6. Mulle on muodostunut tässä ihan lähiaikoina blogi-riippuvuus. Selailen ihmisten blogeja ja sitten aina esim. kommenttien kautta ajaudun yhä uusille ja uusille sivuille. Tässä touhussa vierähtää tunti jos toinenkin.

7. Joka päivä päätän että tänään en syö herkkuja. Ikäväkseni tuossa päätöksessä pysyminen on melkoisen vaikeaa. Huomenna en sitten syö herkkuja.....