Tässä on kuva elikoista joita tilasimme Saanan kanssa Englannin maalta.

626811.jpg

Ovat siis Sylvanian families hahmoja. Näillä ei ole vielä nimiä keksittynä, sen verran tiedän etten haluaisi heidän sukunimensä liittyvän milläänlailla juustoon :) Sattuneesta syystä aattelin kyllä että tuo äiti voisi olla nimeltään Siiri :)

Näille tyypeille olen haaveillut sellasta kotia joka muodostuu esim. viinilaatikoista joita on koottu päällekäin, niin että jokaisessa laatikossa on eri huone. Sitä pystyisi sitten periaatteessa tekemään huone kerrallaan erillisenä kokonaisuutena, jotka voisi sitten koota yhdeksi kun ovat valmiit. Mutta tällä hetkellä nämä joutuvat olemaan Hunajakuonojen nurkissa "alivuokralaisina" kun nallejen talo on se ykkösasia.

Tuossa taustalla näkyy tekemäni arkku (joka on peräti valmis) ja sitten aikamoinen kasa kaikenlaisia puupalikoita, joista vielä jossain välissä valmistuu kokonaisia huonekalujakin kunhan saan ne liimattua. Ei vaan ehkä oikein kuulu lempi puuhiini tuo palojen yhteen mallaaminen ja liiman kanssa touhuilu. :) Jossain vaiheessa laitan tänne sitten kuvia kaikista noista itse tekemistäni huonekaluista, niin että ne ovat koottuna. :)