Koska ei ole täällä edelleenkään mitään tapahtunut ajattelin esitellä näin sanallisesti omassa nukkekodissani asuvan perheen :)

Piirongista tilatussa keltaisessa talossa asustaa Hunajakuonojen nalle perhe. Kokonaista nukkeperhettä ei tule varmaan koskaan missään talossa asumaan, en tiedä tarkkaan miksi, mutta ennemmin haluan asukkaiksi eläimiä. (seuraavaksi kotiahan odottavat hiiret joita tilasin sylvanialta). Alli ja Untamo Hunajakuono viettävät melko rauhallista ja seesteistä elämää omassa kodissaan ja odottelet että "remontti-Reiska" tekisi heidän talosta hieman asuttavamman näköisen.

Lapsia on kertynyt ihan omiksi tarpeiksi, näistä vanhimmat ovat kaksostytöt Tytti ja Viivi. Taitavat olla jo koulussa, ehkä toisella luokalla, en ole tarkkaan miettinyt heidän ikiään. Eetu taasen on pieni ja vikkelä poika, noin esikoulu ikäinen, mutta toisinaan pienen ujoutensa takia hän jää isosiskojen jalkoihin. Pienin lapsista on vielä ihan vauva ja hänen nimensä on Nuutti. Nuutti on kaikkien silmäterä ja vanhemmat lapset vahtivat häntä mielellään. Nuutti on kuin Naantalin aurinko; aina iloinen ja hymyilevä pikku-karhu :)

Lisäksi talossa asustaa pieni adoptoitu tyttö nimeltä Milla, on yksi Mansikka-Marja sarjan hahmo. Ei siis mitään Kultakutri ja Kolme karhua meininkiä, tuo tyttö nyt vaan jostain syystä oli hankittava ja sitten se olisi jäänyt kodittomaksi, jolleivat Hunajakuonot olisi häntä ottaneet omiin hoiviinsa. Näin siis nallejen keskellä asuu yksi ihmislapsi.

Talossa asuu myös neljä koiraa ja kolme kissaa. Tarkoituksena on tehdä jossain vaiheessa myös akvaario ja ehkä pupulle häkki ja jos joskus teen jonkun navetta boksin niin varmasti sen sisältämät eläimet kuuluvat Hunajakuonoille. Siinäpä joillekin tarkoille ristiriitaa kerrakseen :) En halua tästä harrastuksesta liian tosikkomaista, siksi nallet elävät kuin ihmiset. Kaikki mikä mieleen tulee on nukkismaailmassani mahdollista :)